Хибриден ултразвуков овлажнител с УВ стерилизиране, 5л.

164.00 лв.

Без данък: 136.67 лв.

Код на продукта: HYB-89
Наличност: В наличност

Добави в желани Добави в желани Премахване от списъка с желания
Добави за сравняване Добави за сравняване Премахване от Сравнение

Хибриден ултразвуков овлажнител с УВ стерилизиране

Хибридната технология между УВ стерилизатор и ултразвуков овлажнител намира своята кулминация при този хибриден овлажнител.

Той не само предоставя отлично съотношение между цена и качество, но и същевременно гарантира пълната безопасност при овлажняване на въздуха в едно помещение.

Въпреки компактната форма, уредът има голям капацитет на резервоара, който може да ви осигури до 18 часа непрекъсната работа с едно зареждане.

Елегантната форма и дизайн правят този продукт идеален за ползване както в домашни условия, така и в офис или конферентна зала.

Лесен за ползване във всякакви обстановки

Онова, което прави един уред полезен, е ако той е такъв, но не само в една обстановка. Затова създателите на този овлажнител са взели предвид различни по размер помещения, в които той може да се ползва.

Различните степени на изпускане на мъгла ви позволяват да адаптирате овлажнителя към помещението и сухотата на въздуха.

Датчикът за влажност на въздуха ще ви индикира с точност каква е наситеността на влагата в помещението и може да изключи изпускането на водни  нано частижи автоматично при необходимост.

Система за УВ стерилизация на водата в резервоара дават на потребителите пълна гаранция за липсата на бактерии във въздушната струя.

Ултразвуков овлажнител лесен за поддръжка

Тъй като водната среда и влагата са идеалните обстоятелства за завъждане на гъбички, редовното почистване на резервоара е от главно значение за цялостния смисъл на уреда.

Дизайна на уреда позволява лесното външно и вътрешно почистване.

За да се избегне превръщането на подобен овлажнител в опасен за здравето уред, той трябва да има някаква система за пречистване. В този случаи това е УВ лампа, която стерилизира водата и резервоара, като така убива всички живи организми потенциално намиращи се в него.

Препоръчително е да се ползва чист източник на вода, тъй като пулверизиращата система може да се запуши, особено ако водата е варовикова.

За да се избегне амортизацията на уплътненията и на пулверизатора се препоръчва ползването на дестилирана вода. Избягвайте минералната или питейната вода от чешма.

Ултразвуковата функция класира този уред като един от най-тихите и следователно най-подходящи спътници през нощта – уверете се в това сами още днес.

Etheroils.com – с уважение към всеки клиент

Ролята ни като производител на етерични масла и доставчик на качествени овлажнители и пречистватели, не е никак лесна.

Това е така, тъй като ние реално полагаме огромни усилия в проверката на всеки продукт, за да сме сигурни, че той съвпада с нашите лични и фирмени изисквания за качество и надеждност.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!