Хибриден ултразвуков овлажнител с УВ стерилизиране 10л.

299.00 лв.

Без данък: 249.17 лв.

Код на продукта: QT-1907
Наличност: В наличност

Добави в желани Добави в желани Премахване от списъка с желания
Добави за сравняване Добави за сравняване Премахване от Сравнение

Хибриден ултразвуков овлажнител с УВ стерилизиране

В основата на личното и семейно здраве стои качеството и чистотата на въздуха в дома и всяко негово помещение.

Никой друг артикул от нашата селекция не успява толкова добре да се справи с овлажняването и ароматизирането с водна нано-мъгла примесена с етерични масла като нашия нов хибриден ултразвуков овлажнител с УВ стерилизиране.

Неговият увеличен капацитет и мощност го правят идеалното решение за общи и големи пространства като холове, трапезарии, конферентни и спортни зали.

Хибридна технология от нов клас

Новото при този вид овлажнители за въздух, е че съчетава ултразвуковата технология с УВ пречистването, за да гарантира абсолютната чистота на изведената от апарата мъгла.

Благодарение на централния пулверизатор, парата излиза изключително фина, вече пречистена от УВ лъчите на малката но мощна лампа в корпуса.

Всичко това кулминира в напълно безопасен начин на добавяне на влага във иначе сух и нараняващ кожата и дробовете ви въздух.

Големият капацитет на водния резервоар от 10 литра позволява 36ч. непрекъсната работа с едно зареждане.

Ролята на УВ лампата е да пречисти водния резервоар като убива на 99,7% всички видове бактерии и гъбички, които могат да се намират по стените на съда.

По този начин се избягва една от най-големите опасности при овлажнителите, а именно създаването на астматично състояние от гъбички във водния разтвор.

Ползите от редовното овлажняване на въздуха в стаята ви

Ползите от редовната употреба на подобен уред са множество и добре доказани, но са най-добре разбрани чрез личния опит.

В зависимост от начина на отопление на едно помещение, може да се забележи осезаема сухота във въздуха, която първо се усещат като сухота в гърлото, носоглътката и горните респираторни пътища.

Продължително излагане на сух въздух може да има и отрицателен ефект над кожата, устните, косата и ноктите на един човек.

Затова е от особено значение да се противодейства на естествената сухота в стаята с правилния уред. Той трябва да ви позволява да:

  • Достигнете подобаваща степен на влага в помещението;
  • Да контролирате и предотвратявате пренасищането на въздуха с влага;
  • Да неутрализира бактерии, патогени и гъбички във водния резервоар;
  • Да отдава точна информация относно състоянието на уреда и въздуха в помещението.

Etheroils.com – източник на здравословен въздух за дома

Не поставяйте здравето на своето семейство в ръцете на, който и да е. Доверете се на дългогодишната експертиза на ЕтерОйлс и закупете своя специален въздушен овлажнител с хибридна система за пречистване на водната пара в помещението.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!