Продукти
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Продукти
 

Продукти

Продуктовата ни селекция е фокусирана върху постигането на здравословна атмосфера в личното пространство, независимо дали това ще е в дома или офиса. Ние не предлагаме алтернативна медицина, а възможност за допир до чистотата на добре ароматизирания и пречистен въздух.

Какви продукти предлагаме

На сайта на Etheroils.com ще намерите четири основни категории с продукти, всички от, които са създадени, за да ви помогнат да достигнете до едно по-хармонично ежедневие.

Етерични масла

Етеричните масла от български билки са наше лично производство, но се предлагат и в чуждестранни пазари.

Първокачествените суровини използвани в производството на етеричните масла спомагат за достигане на първокласни продукти за здравето и атмосферата в офиса и дома ви.

Овлажнители за въздух

Овлажнителите за въздух предотвратяват и противодействат на вече налично изсушаване на въздуха.

То може да е следствие на климата, сезона или начинът на отопляване на дадена стая. Каквато и да е, ние разполагаме с правилните персонални и настолни овлажнители за въздух със самопочистващи УВ лампи.

Пречистватели за въздух

Преичствателите за въздух играят много важна роля, особено за клиентите ни в големите градове. Те се ангажират с тоталното премахване на прах, миризми, бактерии, гъбички и много други вредни вещества от въздуха, който вдишвате.

В категорията с пречиствателите ще намерите и хибридни продукти, които комбинират овлажняването и почистването на въздуха –идеалното решение за едно младо семейство.

Консумативи

Консумативите са една естествена част от употребата на каквато и да е филтрационна система, дали ще става дума за вода или за въздух. Пред вас представяме продукти подходящи за подмяната и усъвършенстването на вашите въздухопречистващи машини на добра цена.

С какъв произход са нашите предложения

Етеричните масла предоставени на сайта са лично наше, българско производство. Всичко от добива на билките, посяването на семената, дестилацията, бутилирането и разпространяването се случва с труда и усилията на нашия екипи.

Уредите за овлажняване и пречистване на въздуха са с произход Шъндзън, Китай, меката на новите умни технологии на 21-ви век.

Защо си заслужава да пазарувате от Etheroils.com

Много хора имат доверие на Етеройлс, поради същата причина поради, която избират да пазаруват от хората на пазара, а не от големите магазини – понеже продаваме истински неща.

Ако и вие целите да се сдобиете с най-доброто на пазара и цените здравето си, то ние сме правилното място за вас.