Koнсумативи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Koнсумативи
 

Консумативи

Филтрирането на въздух дори през най-модерния и добре направен филтър, рано или късно ще го захаби и намали неговата способност да пречиства.

Затова е важно да разполагате с правилните консумативи за своя пречиствател или овлажнител за въздух.

За щастие Etheroils.com разполага точно с това, от което се нуждаете, и ви го предлагаме на отлична цена както на големи бройки, така и на индивидуални.

Кои са най-ценените консумативи

При овлажнителите и пречиствателите на въздух, най-ценените консумативи със сигурност са филтрите и УВ лампите. Докато йонизаторите не изискват толкова голяма поддръжка, филтрите бавно, но постепенно се захабяват.

Всички нови пречистватели имат индикатор за състоянието на филтъра и ще ви уведомят, когато дойде време за подмяна. Това може да отнеме месеци, седмици или дори година, в зависимост от състоянието на въздуха, които те пречистват.

Каквито и да са обстоятелствата, винаги е добре да си подготвен, затова нашата препоръка е да закупите своите филтри възможно най-скоро и да се запасите за следващите месеци.

Как да разберете, че е време да смените филтъра на пречиствателя за въздух

Ако вашия пречиствател за въздух или комбиниран хибриден овлажнител с филтър нямат индикатор за състоянието на филтъра, добър тест за качеството на въздуха е чаша с вода.

За да добиете добра представа за състоянието на филтъра можете да поставите чаша с вода за 24 часа без да я докосвате.

Поставете чашата в близост до уреда и проверете повърхността ѝ след 24 часа – ако по нея има прах или други едри частици, то със сигурност е време да подмените филтъра на вашия уред.

Колко често е нужно да се сменят УВ лампите на овлажнителите

Овлажнителите с УВ лампи за стерилизация на съда за вода също изискват поддръжка, макар и тя да е по-рядка от овлажнителите без УВ лампа. Тяхната роля е изключително ключова за вашето здраве, тъй като те премахват всякакви бактерии и гъбички от съда за вода.

Ако започнете да виждате помътняване или пожълтяване на съда за вода, то тогава е време да смените УВ лампата. Подменни части можете да намерите на сайта ни, а ако не сте сигурно точно каква да вземете, можете да се свържете с нас за консултация.

Защо да изберете селекцията на Etheroils.com

Причината да изберете нашата селекция, е понеже тя е с доказан произход. Абсолютно всеки продукт, без значение дали е чуждестранен или наше лично производство, идва с гаранция за качество и надеждност.

Уверете се в качеството на нашите продукти сами още днес и си спестете време, усилия и много тревоги.