Интелигентен ултразвуков овлажнител за въздух, улавящ жестове, 2000 mAh, 800 мл.

76.00 лв.

Без данък: 63.33 лв.

Код на продукта: GXZ-J635
Наличност: В наличност

Добави в желани Добави в желани Премахване от списъка с желания
Добави за сравняване Добави за сравняване Премахване от Сравнение

Възможни варианти


Интелигeнтен ултразвуков овлажнител за въздух

Много хора с климатици, конвектори и стари парни радиатори се борят с изсушаването на въздуха в помещението.

Всеки го прави по различен начин, дали с чаша с вода на радиатора или специални филтри на климатиците. А защо не едно умно и универсално решение за всички?

От ЕтерОйлс ви представяме новото поколение овлажнители на въздух с ултразвукова функция и сензори за жестов контрол – вече на още по-достъпна цена.

Интуитивен контрол за нежно преживяване

Най-честото приложение на продукти от този клас е в спалнята, в офиса или други обстановки при, които има осезаема сухота във въздуха.

Липсата на влага във въздуха може да се отрази негативно на кожата, горните дихателни пътища и да бъде предпоставка за респираторни проблеми и дори хронична астма.

Това е причината от ЕтерОйлс да ви предоставяме умно решение за всеки случай, в който бихте искали да имате повече контрол не само над въздуха в стаята, но и над самото устройство.

За разлика от много други видове овлажнители на въздух, този конкретен модел ви позволява да контролирате трите функции само с движение на ръката.

Така, дори да внимавате някъде другаде, вие можете да управлявате струята и поведението на устройството докато е включено.

То ви предоставя 2 часа непрестанна работа без зареждане, както и способността да работи по-продължително ако се включи към електрозахранването на помещението.

Усещането на абсолютен комфорт навсякъде, където имате нужда

Новата система за интуитивен и интелигентен контрол над устройството работи отлично при варираща светлина в помещението. Датчиците за движение на ръцете са изключително прецизни, което означава, че няма възможност за поставяне на грешна команда.

Самият уред има вградени няколко системи за сигурност, като най-основната е при изчерпване на водния запас в резервоара. С него се гарантира, че устройството няма да прегрее и няма да нарани фината техника, на която разчита да оперира.

Ултразвуковата система за пречистване гарантира, че фината нано-пара, която се изпуска в атмосферата, е 100% чиста и без гъбички и бактерии.

Тихата работа, нежната нощна светлина и умният контрол ви гарантират изящното усещане на най-новите технологии на 21-ви век, точно до вас в спалнята.

Продуктите са идеални за детски стаи, офис помещения или лично ползване при усещане на сухота върху кожата, устните или носната кухина.

Etheroils.com – единственото логично решение за намиране на комфорт

Представените тук продукти идват с гореща препоръка както от производителите, така и от тристранни технологични експерти, които гарантират дългосрочната безпроблемна употреба на вашите желани устройства.

Ако търсите комфорт в един малък и удобен за ползване уред, то този продукт е точно за вас.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!